Mentor Programma

Super fijn dat je samen met mij wilt kijken of mijn 1-op-1 mentor programma bij jou en dat wat je nodig hebt zou passen.

Rust rondom de bedrijfsarts is wat ik je wil geven in mijn 1-op-1 mentor programma

Belangrijk hiervoor is dat we er allebei van overtuigd zijn dat dat in onze samenwerking gaat lukken. Daarom wil ik graag nader kennis met je maken. Wil je onderstaand formulier alsjeblieft invullen, dan kom ik zo snel mogelijk bij je terug om een korte belafspraak te plannen. Het invullen van dit formulier én het gesprek verplicht je tot niets. We gaan kijken of samenwerken voor jou de juiste stap is, of het op dit moment het juiste is om te doen en of je, net als ik, bereid bent om er voor te gaan.

Vul dit formulier in zodat we kennis kunnen maken

Wat je ontdekt in het 1-op-1 Mentor Programma

Waarom het 1-op-1 Mentor Programma?

LM portret roze RGB

Controle terug pakken

Je hebt geen controle over wat de bedrijfsarts zegt of doet. En dat is oké en niets om je door uit het veld te laten slaan. Met dit programma kun je focussen op het stuk waar je wel controle over hebt: het verhaal dat jij aan de bedrijfsarts vertelt en hoe je dit strategisch in kunt zetten.

LM weegschaal roze RGB

Onmisbaar

Begrijpen wat je de bedrijfsarts wel en niet kunt vertellen is onmisbaar in jouw re-integratietraject. Alleen als je dat weet kun je de bedrijfsarts overtuigen van wat het beste is voor jouw herstel.

LM portret roze RGB

Het gesprek voeren vanuit je hart

Wanneer je niet bang meer hoeft te zijn dat je de verkeerde dingen zegt, ontstaat de vrijheid om het gesprek met de bedrijfsarts te voeren vanuit je hart. Wie weet welke mogelijkheden er op je pad komen als je het gesprek met de bedrijfsarts vanuit wat jij in je hart het allerliefste wilt kunt voeren.

LM weegschaal roze RGB

Zelf het verschil maken

Je kunt met het programma zelf het verschil maken tussen vastlopen in het traject of verder komen in de richting die jij wilt.  

LM portret roze RGB

Rust

Er zal een last van je schouders vallen wanneer je een duidelijk plan hebt over wat je de bedrijfsarts wilt vertellen en wat niet. 

Wat zeggen anderen

Scroll naar boven