Inzicht in de bedrijfsarts

Nieuw online programma: Ontdek hoe het traject met de bedrijfsarts werkt om de rust te creëren die je nodig hebt om te werken aan je herstel. Praktisch, oprecht en strategisch.

Online programma: Inzicht in de bedrijfsarts 

Je krijgt binnenkort te maken met de bedrijfsarts en dat geeft veel onrust.

Ben je toe aan rust en ruimte om te focussen op je herstel? Wil je weer rustig adem kunnen halen en gaan voelen 'het komt goed'? Dat is nu mogelijk met dit praktische online programma Inzicht in de bedrijfsarts.

Heb jij dit ook?

legal mommy suzanne kampijon

Hoe zou het voor je zijn als je:

Wat je ontdekt in ‘Inzicht in de bedrijfsarts’:

Waarom Inzicht in de bedrijfsarts?

LM portret roze RGB

Onafhankelijk

Wanneer jij inzicht hebt in de bedrijfsarts, ben je niet langer afhankelijk van de informatie die je werkgever en de bedrijfsarts hierover verstrekken. Je bent dan in staat om zelf direct te beoordelen of dat wat zij van jou vragen klopt en van jou gevraagd mag worden. Die onafhankelijkheid geeft kracht en rust.

LM weegschaal roze RGB

Onmisbaar

Begrijpen wat de rol van de bedrijfsarts is, in welk systeem je bent beland én hoe je het systeem voor je kunt laten werken is onmisbaar in jouw re-integratietraject. Alleen als je dat weet kun je op een strategische manier aan de slag om de situatie te creëren die het beste is voor jouw herstel.

LM portret roze RGB

Rust

Er zal een last van je schouders vallen wanneer je overzicht hebt over het speelveld waarin je nu bent beland.

LM weegschaal roze RGB

Dichtbij jezelf blijven

Wanneer je niet bang meer hoeft te zijn dat je de verkeerde doet, ontstaat de vrijheid om het traject met de bedrijfsarts in te gaan op een manier die dicht bij jezelf blijft. Wat wil jij van de bedrijfsarts krijgen waar je recht op hebt, hoe denk jij dat de bedrijfsarts jou kan helpen, met welk advies van de bedrijfsarts zou jouw herstel het meest geholpen zijn. Als je authentiek in het re-integratietraject kunt staan, bespaar je een hoop energie.

LM portret roze RGB

Zelf het verschil maken

Je kunt met het programma zelf het verschil maken tussen vastlopen in het traject of verder komen in de richting die jij wilt.

Dit zit er in het programma

Na je aanmelding krijg je toegang tot drie modules waarin je alles kunt vinden om te begrijpen wat de rol is van de bedrijfsarts en hoe je het systeem voor je kunt laten werken. In de online omgeving zitten al mijn kennis en bewezen inzichten overzichtelijk en in kleine stukken gebundeld. Zo kun je in je eigen tempo en op je eigen moment aan de slag. 

Ik wil je de tijd geven om alles uit mijn online programma rustig te kunnen laten bezinken en te gebruiken op die momenten dat jij het nodig hebt. Je houdt daarom 6 maanden lang toegang tot de online omgeving.

De investering voor ‘Wat vertel ik de bedrijfsarts’ is EUR 197,- exclusief BTW.

Wat zeggen anderen

Veelgestelde vragen

Nou en of, in die situatie kan ‘Inzicht in de bedrijfsarts’ je ook veel rust en inzichten geven in jouw situatie.

Jazeker, de informatie in het online programma is ook relevant als je arbeidsongeschikt bent geraakt door een ander soort psychische klachten dan burn-out, bijvoorbeeld overspannenheid, paniekaanvallen of andere stress gerelateerde klachten. 

Als wilt weten hoe het met de bedrijfsarts werkt, dan is dit programma perfect geschikt voor jou. Daarnaast raad ik je ook aan om mijn online programma ‘Wat vertel ik de bedrijfsarts’ te volgen. Beide programma’s sluiten naadloos op elkaar gaan en zorgen er voor dat je meer rust rondom de bedrijfsarts kunt ervaren omdat je een duidelijk beeld hebt bij wat je van de bedrijfsarts kunt verwachten en wat je tegen de bedrijfsarts kunt vertellen. 

Het materiaal in ‘Inzicht in de bedrijfsarts’ bestaat uit audio, video en tekst onderdelen. Op die manier kan je het programma volgen op de manier die het best bij jou past.

Ja, je krijgt na aanschaf direct toegang tot alle modules. Als je maar weinig tijd hebt tot de eerst volgende afspraak met de bedrijfsarts kun je direct aan de slag.

Wil je een losstaand juridisch advies over een juridisch probleem, dan raad ik je zeker aan om een arbeidsrecht advocaat in te huren. Maar wil je begrijpen wat er gebeurt, zeker weten dat je de goede dingen zegt, rust in je hoofd en de angst uit je lijf en zorgen dat je zelf de kennis krijgt waardoor je nooit meer in een situatie als deze belandt, dan moet je bij mij zijn. Dan doen we het samen en zorgen we er voor dat je alles in huis hebt om van de bedrijfsarts datgene te kunnen krijgen dat je het aller hardst nodig hebt en het allerliefste wilt: rust en ruimte om op je eigen manier en in je eigen tempo te werken aan je herstel. 

Ps: ik werk ook als arbeidsrecht advocaat en weet hoe kil en afstandelijk advocaten kunnen zijn. Met ‘Inzicht in de bedrijfsarts’ heb ik een nieuw, persoonlijk en uniek aanbod gecreëerd waarin ik jou zoveel juridische super power wil meegeven dat je oprecht kunt voelen: ‘Het komt goed’.

Heb je nog vragen of twijfels, voordat je start? Blijf er dan niet mee zitten en mail mij: info@legalmommy.nl 

Scroll naar boven