Suzanne Kampijon

Ik ben jouw Legal Mommy.

Arbeidsrecht expert, juridisch mentor, luisterend oor, wegwijzer, steunpilaar en duwtje in de rug. Power vrouw die de kenniskloof tussen werknemers en werkgevers wil dichten. Oprecht en betrokken. Go-to person voor goed juridisch advies.

Wat ik het liefste doe?

Jou als ambitieuze professional - die zich door een combinatie van werk en privé omstandigheden ziek heeft gemeld – helpen om rust te creëren rondom de bedrijfsarts zodat je kunt focussen op je herstel.

“Het is heel bijzonder dat niemand je leert wat het betekent om werknemer te zijn” 

Dat is wat ik in de zomer van 2021 hoorde in een podcast terwijl ik met de hond wandelde op de hei. Verdorie dacht ik, dat helemaal waar en dat vind ik zo oneerlijk. Waarom is het eigenlijk vaak zo dat de werkgever de enige is met toegang tot goed juridisch advies? Ik voelde iets klikken in mezelf.

“Kennis is macht” 

Ik weet uit mijn eigen praktijk als werkgeversadvocaat hoeveel onrust en angst werkproblemen kunnen geven en hoe werknemers vast kunnen komen te zitten in de situatie. Ik geloof dat inzicht in het onderliggende juridische speelveld essentieel is om problemen op het werk te kunnen overleven. Ik zie probleemsituaties op het werk als een schaakspel: je kunt het alleen goed spelen als je de regels kent.  

Ik wil mijn meest waardevolle juridische adviezen delen

Ik werk ruim 17 jaar als advocaat en ken alle geheimen van het arbeidsrecht. Mijn track record is uitstekend en ik ben de beste arbeidsrecht expert geworden die ik kon zijn. Misschien is het wel een mid-work-life crisis, maar ik voel dat het voor mij nu tijd is om mijn kennis zo in te zetten dat ik veel anderen kan helpen dan ik tot nu toe als werkgeversadvocaat deed.

Ik wil het verschil maken tussen vastlopen door problemen op het werk of met opgeheven hoofd verder gaan. Ik wil young professionals die net uit zijn gevallen van hun werk helpen bij het creëren van een voor hen passende juridische route naar rust en herstel. Ik wil een mentor, luisterend oor, wegwijzer, steunpilaar en duwtje in de rug zijn. Kortom, ik wil een echte Legal Mommy zijn.

Wat je moet weten voordat we aan de slag gaan

Ik ben heel goed in moeilijke zaken simpel uitleggen. Ik houd niet van ingewikkeld doen of van dingen ingewikkelder maken dan ze zijn. Onrecht raakt me enorm en geeft me extra motivatie om te helpen. Het oplossen van juridische problemen geeft mij energie en ik stop niet voor we op dat punt zijn. Bij mij gaat het om durven geloven in je eigen kunnen en kiezen voor jezelf. Ik ben allergisch voor blijven hangen in de slachtofferrol. Ik ben direct en helder in mijn adviezen. Voor eindeloze twijfelkonten ben ik niet de meest geschikte mentor.  

legal mommy suzanne kampijon

Ik ga je helpen om datgene van de bedrijfsarts te krijgen dat je het liefste wilt en het aller hardst nodig hebt:

Rust om op jouw eigen manier en in jouw eigen tempo te werken aan je herstel.

Ontvang mijn gratis gids

Zeven onmisbare juridische adviezen
voor rust rondom de bedrijfsarts

Scroll naar boven