Wat vertel ik de bedrijfsarts

Nieuw online programma: Ontdek wat je de bedrijfsarts wel en niet kunt vertellen om de rust en ruimte te creëren die je nodig hebt om te werken aan je herstel. Praktisch, oprecht en strategisch.

 Online programma Wat vertel ik de bedrijfsarts

Je hebt binnenkort een afspraak met de bedrijfsarts en ziet er ontzettend tegenop. Je bent bang dat de bedrijfsarts je niet serieus neemt en zegt dat je direct weer aan het werk moet.

Uit mijn professionele ervaring kan ik je één ding vertellen: 
gewoon zonder plan je hele verhaal doen is een heel slecht idee.

Herken je dit?

wat vertel ik de bedrijfsarts

Hoe zou het voor je zijn als je:

Wat je ontdekt in ‘Wat vertel ik de bedrijfsarts’:

Waarom Wat vertel ik de bedrijfsarts?

LM portret roze RGB

Controle terug pakken

Je hebt geen controle over wat de bedrijfsarts zegt of doet. En dat is oké en niets om je door uit het veld te laten slaan. Met dit programma kun je focussen op het stuk waar je wel controle over hebt: het verhaal dat jij aan de bedrijfsarts vertelt en hoe je dit strategisch in kunt zetten.

LM weegschaal roze RGB

Onmisbaar

Begrijpen wat je de bedrijfsarts wel en niet kunt vertellen is onmisbaar in jouw re-integratietraject. Alleen als je dat weet kun je de bedrijfsarts overtuigen van wat het beste is voor jouw herstel.

LM portret roze RGB

Het gesprek voeren vanuit je hart

Wanneer je niet bang meer hoeft te zijn dat je de verkeerde dingen zegt, ontstaat de vrijheid om het gesprek met de bedrijfsarts te voeren vanuit je hart. Wie weet welke mogelijkheden er op je pad komen als je het gesprek met de bedrijfsarts vanuit wat jij in je hart het allerliefste wilt kunt voeren.

LM weegschaal roze RGB

Zelf het verschil maken

Je kunt met het programma zelf het verschil maken tussen vastlopen in het traject of verder komen in de richting die jij wilt.  

LM portret roze RGB

Rust

Er zal een last van je schouders vallen wanneer je een duidelijk plan hebt over wat je de bedrijfsarts wilt vertellen en wat niet. 

Dit zit er in het online programma

Na je aanmelding krijg je toegang tot drie modules waarin je alles kunt vinden om te begrijpen wat je de bedrijfsarts wel en niet kunt vertellen. In de online omgeving zitten al mijn kennis en bewezen inzichten overzichtelijk en in kleine stukken gebundeld. Zo kun je in je eigen tempo en op je eigen moment aan de slag.

Ik wil je de tijd geven om alles uit mijn online programma rustig te kunnen laten bezinken en te gebruiken op die momenten dat jij het nodig hebt. Je houdt daarom 6 maanden lang toegang tot de online omgeving.

De investering voor ‘Wat vertel ik de bedrijfsarts’ is EUR 197,- exclusief BTW.

Wat zeggen anderen

Veelgestelde vragen

Nou en of, in die situatie kan ‘Wat vertel ik de bedrijfsarts’ je ook veel rust en inzichten geven in jouw situatie.

Jazeker, de informatie in het online programma is ook relevant als je arbeidsongeschikt bent geraakt door een ander soort psychische klachten dan burn-out, bijvoorbeeld overspannenheid, paniekaanvallen of andere stress gerelateerde klachten. 

Als wilt weten wat je tegen de bedrijfsarts kunt vertellen op je eerst volgende afspraak, dan is dit programma perfect geschikt voor jou. Daarnaast raad ik je ook aan om mijn online programma ‘Inzicht in de bedrijfsarts’ te volgen. Beide programma’s sluiten naadloos op elkaar gaan en zorgen er voor dat je meer rust rondom de bedrijfsarts kunt ervaren omdat je een duidelijk beeld hebt bij wat je van de bedrijfsarts kunt verwachten en wat je tegen de bedrijfsarts kunt vertellen. 

Het materiaal in ‘Wat vertel ik de bedrijfsarts?’ bestaat uit audio, video en tekst onderdelen. Op die manier kan je het programma volgen op de manier die het best bij jou past. 

Ja, je krijgt na aanschaf direct toegang tot alle modules. Als je maar weinig tijd hebt tot de eerst volgende afspraak met de bedrijfsarts kun je direct aan de slag.

Wil je een losstaand juridisch advies over een juridisch probleem, dan raad ik je zeker aan om een arbeidsrecht advocaat in te huren. Maar wil je begrijpen wat er gebeurt, zeker weten dat je de goede dingen zegt, rust in je hoofd en de angst uit je lijf en zorgen dat je zelf de kennis krijgt waardoor je nooit meer in een situatie als deze belandt, dan moet je bij mij zijn. Dan doen we het samen en zorgen we er voor dat je alles in huis hebt om van de bedrijfsarts datgene te kunnen krijgen dat je het aller hardst nodig hebt en het allerliefste wilt: rust en ruimte om op je eigen manier en in je eigen tempo te werken aan je herstel. 

Ps: ik werk ook als arbeidsrecht advocaat en weet hoe kil en afstandelijk advocaten kunnen zijn. Met ‘Wat vertel ik de bedrijfsarts?’ heb ik een nieuw, persoonlijk en uniek aanbod gecreëerd waarin ik jou zoveel juridische super power wil meegeven dat je oprecht kunt voelen: ‘Het komt goed’.

Heb je nog vragen of twijfels, voordat je start? Blijf er dan niet mee zitten en mail mij: info@legalmommy.nl

Scroll naar boven